Ok, vi har bestemt oss for å åpne opp for mastering hos oss. Vi kjører smått og ustresset, men med knall utstyr og gode ører. Målet vårt er å levere ærlige, vennlige og profesjonelle tjenester. Prisene våre er av det rolige slaget, det er til og med mulig å forhandle en gang i blant, og vi gir deg alltid muligheten til å lytte på en smaksprøve før du trenger å bestemme deg. Hvis vi mener at vi ikke klarer å gjøre en god nok jobb med materialet ditt vil vi alltid henvise deg til noen andre.

Vi kan ta imot materiale i ethvert digitalt format (og noen analoge), men for himmelens skyld, ikke kom med mp3er - med mindre det er det eneste du har.

Vi kan også gjøre stem- og full-miksing hvis du trenger det, og har erfaring fra lydopprydding og -rensing. Vi kan levere ferdige mastere som digitale filer i alle formater, eller redbook CDer med all koding, inkludert DDP.

Lydfilosofien vår er enkel: Vi gjør det du ber oss om, men forbeholder oss retten til å ta en prat med deg slik at vi er helt sikre på at du vet hva du faktisk ønsker deg. Vi liker ikke å overkomprimere musikk, og kommer til å anbefale deg å ikke ville det heller. Men - hvis du virkelig vil det skal vi klemme limiteren og skremme ADen til ørene blør og tenna skrangler. I slike tilfeller kommer vi nok til å levere to versjoner, slik at du selv kan høre forskjellen. Vi anbefaler å enten følge EBU128-standarden eller i det minste sikte mot Mastered for iTunes-praksis.

Det med liten skrift: Transistor er et registrert foretak (983 180 256MVA) Vi kan kontaktes per epost på mastering[a]transistor.no eller på telefon +47 47025946